verzameling stazakken

Specialist in stazakken (pouches)

Stazakken-pouches.nl is als website onderdeel van Brabo Verpakking in Breda. Brabo Verpakking is al vele jaren succesvol actief als verpakkingsgroothandel voor zowel klanten in het binnen- als buitenland. Een breed assortiment, “meedenken met de klant” en een kritisch inkoopbeleid heeft Brabo Verpakking gebracht tot een succesvol bedrijf op het gebied van verpakkingen in Nederland.

Een verpakkingsgroothandel met grote expertise op het gebied van verpakking, ongeacht of het nu gaat om een industriële verpakking, een food verpakking, of een bedrukte verpakking.

Ook op het gebied van stazakken oftwel standup-pouches, blijft Brabo Verpakking zonder meer toonaangevend binnen de verpakkingsbranche. Dus wat voor stazak u ook zoekt, bij ons kunt u deze voor een zeer concurrerende prijs kopen.

Heeft u vragen over de stazakken en mogelijkheden, neem dan direct Contact met ons op.

Neem contact op voor stazakken op maat

Stazakken-pouches
Voordelen van Stazakken zijn

We zien ze tegenwoordig overal in de winkelschappen: stazakken, oftewel pouches. De supermarkt staat er vol mee en ook de slijter maakt veelvuldig gebruik van stazakken. Een stazak is dan ook te gebruiken voor de verpakking van een groot aantal totaal uiteenlopende producten. Van vers fruit, vacuüm verpakte koffie, flessen wijn, vloeibaar afwasmiddel, tot soep en drinken aan toe. De mogelijkheden van stazakken zijn eindeloos.

Bekijk producten